23 Απρ 2013

Κανένα πρόβλημα μεταξύ Michael Bay και Guillermo Del Toro, και η συγνώμη του Bay για το Armageddon


Τη προηγούμενη εβδομάδα είχαν «ανάψει φωτιές» στις σχέσεις των Michael Bay και Guillermo Del Toro, όταν ο πρώτος μίλησε για ταινίες που αντιγράφουν το Transformers francise (υποδεικνύοντας το Pacific Rim) ενώ ο δεύτερος αναφέρθηκε στις ταινίες της Hasbro σαν απλές διαφημίσεις για αυτοκίνητα. Φαίνεται όμως πως ο Bay αποφάσισε να ρίξει τους τόνους δηλώνοντας σχετικά με το θέμα: «Εννοείται πως εννοούσα άλλη ταινία την οποία όμως δεν θα αναφέρω. Μου αρέσει πως οι δημοσιογράφοι παραποιούν τα λεγόμενα κάποιου απλά για να δημιουργηθεί ένταση. Μίλησα με τον Del Toro σήμερα και φυσικά η παρεξήγηση λύθηκε».




Όσο όμως εξελίσσονταν το θέμα, ο Bay σε άλλη του συνέντευξη ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στο κοινό, διότι η ταινία Armageddon δεν ήταν τόσο… Bay-ish. Όπως είπε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το Armageddon. Είχαμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας – μόνο 16 εβδομάδες – και δεν προλάβαμε να προσφέρουμε στον κόσμο το θέαμα που επιθυμούμε. Ο υπεύθυνος των οπτικών εφέ δεν πρόλαβε να τελειώσει πολλά πράγματα που είχαμε σχεδιάσει. Θέλαμε μια πιο φαντασμαγορική ταινία». 

Μάλλον ο κ. Bay ότι το Armageddon σάρωσε και θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες του. Ίσα ίσα που τα πομπώδη Transformers ήταν αυτά που κατακρίθηκαν αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου